İYİLİK ATKISI ALAKOYUN'DA

Eğitim, bilgi ve beceri kazandırmanın yanında değer ve davranış edinimi konusunda da bireylere katkı sağlamalıdır. İş birliği ve yardımlaşma bu değerlerin başında gelmektedir. Bu iki değerin toplumsal hayattaki rolü büyüktür. İş birliği ve yardımlaşma sosyal ortamlarda can bulur ve bu sosyal ortamların büyük bir payını da okullar alır. Değerlerimizi gelecek nesillere aktarabilmemiz içinde öncelikle kendi davranışlarımızla onlara örnek olmamız gerekir. 81 ilden temsilci öğretmenlerimiz ile birlik olup 'yardımlaşma ve iş birliği' değerlerini ele alarak, manevi iyilikler planlayıp öğrenciler ve öğretmenler ile uygulamayı amaçlanan bu çalışma sonunda da her ilden gelecek atkı parçalarını birleştirip tek bir atkı ile yapılan iyilikleri sergilemeyi planlanan projede Alakoyun ilkokulu da yerini aldı.

14-03-202114-03-202114-03-202114-03-202114-03-2021